PropTech Teknolojisinin Geleceği: Metamax

PropTech Teknolojisinin Geleceği: Metamax

Proptech Nedir?

Emlak teknolojisi veya “PropTech”, teknolojinin emlak dünyası ile tanışmasıyla ortaya çıkmış bir terimdir.

Hızla değişen teknoloji karşısında geleneksel emlak dünyası da günümüz tüketici davranışlarına dayalı olarak gelişiyor. Kişilerin bir mülkü araştırma, kiralama, satın alma, satma ve yönetme şeklini optimize ederek sektöre yenilikçi bir yaklaşım kazandırıyor.

Bu sektörün yükselişi, tüketicilerinin yaşadığı sıkıntıları gidermek için emlak sektörünün gerektirdiği teknolojik ihtiyaçlara odaklanıyor. Aynı zamanda “Emlak teknolojisi” olarak da bilinen PropTech, yatırımcıların varlıklarını daha iyi yönetmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

PropTech Emlak Sektörünü Nasıl Değiştirdi?

İnternetten önce bir mülk satın alırken telefon görüşmelerine ve broşürlere güvenmek zorundaydınız. Artık alıcılar sadece birkaç tıklamayla emlak yatırımı yapabiliyor veya ev sahibi olabiliyor. PropTech bu değişimin merkezinde yer alıyor.

PropTech teknolojisi ile artık satıcılar, potansiyel alıcılarını kapıları açık şekilde beklemeleyi rafa kaldırıyor. Emlak yatırımı yapmak isteyen kişiler yatırım araştırması sırasında girdikleri yüksek maliyetlerden kurtuluyor. Zamandan ve maliyetten tasarruf ederek emlak yatırımı yapılabiliyor.

Dijital emlakın geleceğinin; işlemleri otomatikleştirmeye, COVID gibi küresel zorluklardan etkilenmeyecek ve genel operasyonları iyileştirmeye odaklanacak bir şekilde ilerleyeceği söz ediliyor.

PropTech, birçok işlemi daha önce hayal bile edemeyeceğimiz şekillerde kolaylaştırıyor. Yeni nesiller, yeni alışkanlıklarla geleneksel emlak piyasasında yeni kurallar ve kavramlar oluşturuyor.

PropTech teknolojisi ile “Paylaşımlı Ekonomik Emlak” kavramı da tüm dünyada yeni yeni kendini göstermeye başlıyor.

PropTech Teknolojisinin Geleceği: Metamax

Türkiye’de ilk Kez, Metamax ile!

Ülkemize ilk kez Metamax projesiyle emlak ürünleri blokzincir teknolojisi ile buluşuyor!

Emlak yatırımı dijital dönüşümle birlikte artık yeni nesil için hem ekonomik hem de çok kolay hale geliyor. Paylaşımlı ekonomik emlak kavramı ve kitlesel fonlama ile düşük bütçelerle emlak yatırımı yapılabiliyor.

Bu sayede herkes lüks emlak ürünlerinin değer artışından yatırımları oranında kazanabiliyor. Metamax ile bireyler tek başına yatırım yapma alışkanlıklarını değiştirerek getirisi daha yüksek emlak ürünlerine yatırım yapma fırsatı sunuyor.

Daha önceleri emlak gibi yüksek değerli varlıkların sadece dijital kanallar aracılığıyla işlem görmesi hiçbir zaman norm haline gelmemişti. Emlak işlemleri genellikle çeşitli kurumlarla yüz yüze görüşmeler içererek gerçekleştirilmekteydi. Ancak Metamax ülkemizde bunu değiştirmenin ilk adımlarını atıyor. Artık emlak gibi varlıkların NFT payları halinde alınıp satılması mümkün hale geliyor.

Bu sayede yatırımcılar çok düşük bütçe ile emlak ürünlerinin değer artışlarından kazanç sağlayabiliyor.

Metamax’ın ilk evi Antalya Sirius Town Ön Satış’ta!

PropTech Teknolojisinin Geleceği: Metamax

İncelemek ve bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Aklınıza takılan her konuda Telegram kanalımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz!

Sosyal medya hesaplarımız:

Twitter: https://twitter.com/metamaxofficial

Instagram: https://www.instagram.com/metamaxofficial/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCndNxfe0hjgX2S4EtS3oRrQ

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/metamaxofficial

Discord: https://discord.com/invite/yyNy5ZMDqM

Telegram: https://t.me/metamaxduyurular

Metamax Emlak Borsası

Siz de Metamax dünyasına adım atın!