Metamax’a üye olun, bütçenize uygun avantajlı
yatırım fırsatını yakalayın

Bütçenize özel gayrimenkul yatırım platformudur. Bir gayrimenkule sahip olma maliyetinden bağımsız, kendi belirlediğiniz bütçe kadar yatırım yapmanızı mümkün kılar.

Metamax, yüksek getiri potansiyeline sahip gayrimenkullere yatırım yapar ve bunları dijital paylara dönüştürüp yatırımcılara sunar. Bir gayrimenkulün paylarını satın alan yatırımcılar payları oranında o gayrimenkulün değer artışına ortak olur. Metamax, bir gayrimenkulün satışından elde ettiği (masraflar düşülmüş) net satış gelirini pay sahiplerine payları oranında dağıtır.

Buna ek olarak gerekli koşulları sağlayan dijital pay sahipleri aylık pay promosyon ödemeleri ile düzenli gelir elde ederler.

Metamax platformundan dijital paylar satın alarak bir gayrimenkule yatırım yaparsınız. Sahip olduğunuz payların değeri referans alınan gayrimenkulün değer artışı ile aynı oranda artmaktadır. Gayrimenkulün satışı ile payların değer artışı kazanca dönüşür.

Gerçek bir gayrimenkulün değeri “Nitelikli Fikri Tapu” ile temsil edilir. Hak sahipliğini gösteren, dijital ortama şifrelenerek taşınmış sınırlı sayıda kayıtlara dijital pay denir. Dijital ortamda varlıkların yatırımcılar arasında güvenli bir şekilde transfer edilmesi için kullanılırlar.

Gayrimenkuller anlaşmalı emlak şirketleri ve emlak siteleri üzerinden satışa çıkarılır. Bir gayrimenkul için güncel piyasa değerinin üzerinde gelen teklifler Metamax üzerinde duyurulur ve pay sahiplerinin oylaması ile karara bağlanır. Teklifin kabul edilmesi durumunda gayrimenkul satılır ve elde edilen (masraflar düşülmüş) net satış geliri pay sahiplerinin Metamax hesabına payları oranında yansıtılır.

Satış sürecine ait ilanlar, alınan teklifler, oylama sonuçları, satış işlemi ve masraflar belgelendirilerek herkesin görebileceği şekilde paylaşılmaktadır.