Emlak Fiyatlarının Artışından Nasıl Faydalanabilirsin?

Emlak Fiyatlarının Artışından Nasıl Faydalanabilirsin?

Metamax Emlak Borasıyla Tanışın!

Pandeminin etkisiyle hızla yükselen emlak fiyatları, dolar kurunun değişkenliğinden de fazlasıyla etkilendi. Mülk sahibi olmak çoğu kişi için artık hayalden öteye geçemiyor.

Öyle ki hızlı bir şekilde gerçekleşmekte olan bu artış sebebiyle, yabancı yatırımcılar, emlak yatırımını en fazla tercih eden yatırımcı grubu haline geldi.

Emlak ürünlerine olan talep ihtiyacı mevcut durumda yabancı sermaye tarafından karşılanmaktadır. Bu nedenle toplumun geniş bir kesimini oluşturan, düşük ve orta gelirli kısım, emlak yatırımından faydalanamamaktadır. Aynı zamanda nüfus artışı da talebi artıran unsurlar arasındadır.

Bir diğer yandan yatırım aracı olarak emlak yatırımını tercih etmek, yüksek giriş maliyeti anlamına gelir. Küçük yatırımcının parasını korumak için döviz yatırımı yapması, piyasanın en değişken enstrümanı olarak görülen kaldıraçlı borsalarda işlem gören fonlarla sermayesini katlamaya çalışması da büyük risk barındırır.

Metamax olarak küçük yatırımcının emlak yatırımı yaparak bu fiyat artışından faydalanması gerektiği düşüncesiyle yola çıktık. Küçük yatırımcının da risk oranı en düşük olan, piyasa değeri sürekli artan emlak yatırımına yönelebilmesi için Metamax’ı tasarladık. Ve sonuç olarak yatırım için gerekli yüksek giriş maliyetini kaldırdık. Bu sayede ev almaya bütçesi yetmeyen kişilerin emlak yatırım sektörünün avantajlarından faydalanmalarını hedefledik.

Yükselen Emlak Fiyatları için Dijital Çözüm Metamax!

Emlak Fiyatlarının Artışından Nasıl Faydalanabilirsin?

Metamax Emlak Borsası çok yakında sizlerle!

Emlak ürünlerini blokzincir sistemi ile dijital varlıklara (NFT/Nitelikli Fikri Tapu) dönüştürüyoruz ve bu varlıkları dijital paylara (NFT Payı) bölüyoruz. Daha sonra akıllı sözleşmeler ile şeffaf şekilde tüm aşamaların yönetilmesini ve takip edilmesini sağlıyoruz. Bu sayede sizler de, güvenli bir şekilde, emlak ürünlerinden istediğiniz miktarda dijital pay sahibi olabilirsiniz. Bu payları elinizde tuttuğunuz süre boyunca pay miktarınıza göre kira geliri elde edebilirsiniz.

Bir diğer yandan yatırım paylarınızı farklı emlak ürünleri üzerinden çeşitlendirebilirsiniz. Sahip olduğunuz NFT yatırım paylarını 7/24 markette satabilir, yeni emlak ürünleri üzerinden pay alımı yapabilirsiniz.

Emlak Fiyatlarının Artışından Nasıl Faydalanabilirsin?

Metamax Emlak Borsası

Siz de hemen metamax.com.tr’ye girin, yüksek giriş maliyetlerine ihtiyaç duymadan düşük bütçelerle yatırım yapın. Emlak yatırımının tüm avantajlarından faydalanın. Metamax ile geleceği şimdi kazanın.

Metamax Emlak Borsası

metamax.com.tr

Bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin!

Twitter: https://twitter.com/metamaxofficial

Instagramhttps://www.instagram.com/metamaxofficial/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCndNxfe0hjgX2S4EtS3oRrQ

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/metamaxofficial

Discord: https://discord.com/invite/yyNy5ZMDqM

Telegram: https://t.me/metamaxduyurular

Siz de Metamax dünyasına adım atın!